Fenntartjuk azon álláspontunkat, hogy a közzétett dokumentumok - származzon az bárhonnan, saját scannelés, letöltés internetről - alapvetően az adott ország Honvédelmi Minisztériumának vagy a gyártó cégnek a szellemi tulajdona, tehát senki sem formálhat jogot rájuk azok bescannelése / közzététele után, attól még nem válik az illető tulajdonává, hogy bescannelte. Mi sem tesszük. Attól, hogy az adott Minisztérium vagy cég nem él a tulajdonosi jogával, attól még az ő szellemi tulajdona és nem másé. A szellemi tulajdon nem évül el.

Tőlünk bárki szabadon letölhet bármit, ami az oldalon található, szabadon vihető. Nem kérünk érte semmiféle ellenszolgáltatást, jutalmazást, "szinergizálást", bármit. Célunk a tudás, a tapasztalat továbbadása s nem az anyagi haszonszerzés bármilyen formában. Ha segítség, információ kell, akkor vegye fel velünk  kapcsolatot s legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 Forrásaink egy része internetről szabadon letölthető dokumentumok. A teljesség igénye nélkül a legfontosabb internetes forrásaink a következőek:

- military.trcvr.ru

- museum.radioscanner.ru

- cqham.ru

 

Ha bárkinek gondja van a fentiekkel, akkor kérem jelezze felénk az Egyebek / Kapcsolat menüpontban.