Felhasználás feltételek

Utolsó frissítés: 2020-08-27

1. Bemutatkozás

Üdvözöljük a katonairadiok.hu / militaryradios.org (továbbiakban "Társaság" / "mi") honlapon!

Ezek a Szolgáltatási feltételek („Általános Szerződési Feltételek”, „Szolgáltatási feltételek”) tartalmazzás azokat a feltételeket amelyekkel Ön használhatja a
katonairadiok.hu / militaryradios.org címen lévő honlapokat (továbbikban: "Szolgáltatás").

Adatvédelmi irányelveink a szolgáltatásunk használatát is szabályozzák, és elmagyarázzák, hogyan gyűjtünk, őrizzük meg és tesszük közzé információkat, amelyek a weblapjaink használatából származnak.

A velünk kötött megállapodása tartalmazza ezeket a feltételeket és az adatvédelmi irányelveinket („Megállapodások”). Tudomásul veszi, hogy elolvasta és megértette a megállapodásokat, és beleegyezik abba, hogy betartja őket.

Ha nem ért egyet (vagy nem tud teljesíteni) a megállapodásokkal, akkor nem használhatja a Szolgáltatást, de kérjük, ossza meg velünk e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen, hogy megpróbáljunk megoldást találni. Ezek a feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzáférni kívánnak a Szolgáltatáshoz vagy használják azt.

2. Kommunikáció

használatával Ön beleegyezik abba, hogy időnként küldhetünk hírlevelet, egyéb információkat a honlap működésével kapcsolatban.

3. Tartalom

Szolgáltatásunk lehetővé teszi bizonyos információk, szövegek, grafikák, videók vagy egyéb anyagok („Tartalom”) feladását, összekapcsolását, tárolását, megosztását és egyéb módon elérhetővé tételét. Ön a felelős a Szolgáltatáson vagy annak révén közzétett Tartalomért, beleértve annak jogszerűségét, megbízhatóságát és megfelelőségét.

A Szolgáltatással vagy a Szolgáltatáson keresztül történő feladással kijelenti és szavatolja, hogy:
 - 1 - a tartalom a tiéd (a saját tulajdonában van) és / vagy joga van annak
       használatához, valamint a jelen feltételekben meghatározott jogok és licenc nekünk való megadásának jogához. , és
 - 2 - az Ön Tartalmának a Szolgáltatáson vagy azon keresztül történő közzététele
       nem sérti valamely személy vagy szervezet magánéletének jogait, nyilvánosságra hozatali jogait, szerzői jogait, szerződéses jogait vagy egyéb jogait. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bárkinek megszüntessük a szerzői jogokat sértő fiókját.

Fenntartja a Szolgáltatáson keresztül vagy a Szolgáltatáson keresztül beküldött, közzétett vagy megjelenített Tartalomra vonatkozó összes jogát, és Ön felelős ezen jogok védelméért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy harmadik fél által a Szolgáltatáson vagy azon keresztül elhelyezett tartalomért. A Szolgáltatás felhasználásával a Tartalom feladásával azonban megadja nekünk a jogot és az engedélyt az ilyen Tartalom használatához, módosításához, nyilvános megjelenítéséhez, reprodukciójához és terjesztéséhez. Ön beleegyezik abba, hogy ez a licenc magában foglalja azt a jogot, hogy tartalmát a Szolgáltatás más felhasználói számára is elérhetővé tegyük, akik szintén a jelen feltételek alapján használhatják az Ön tartalmát.

A katonairadiok.hu / militaryradios.org honlapnak joga van, de nem kötelessége megfigyelni és szerkeszteni a felhasználók által biztosított összes Tartalmat.

Ezen túlmenően a Szolgáltatáson vagy azon keresztül található tartalom katonairadiok.hu / militaryradios.org tulajdonában van, vagy engedéllyel használható. Ön nem terjesztheti, módosíthatja, adhatja tovább, újra felhasználhatja, letöltheti, újraküldheti, nem másolhatja és nem használhatja az említett Tartalmat - részben vagy egészben - kereskedelmi célokra vagy személyes haszonszerzés céljából, kifejezett előzetes írásbeli engedélyünk nélkül.

4. Tiltott felhasználások

A Szolgáltatást csak törvényes célokra és a feltételekkel összhangban használhatja. Ön vállalja, hogy nem használja a Szolgáltatást:

0,1. Bármely módon, amely sérti az alkalmazandó nemzeti vagy nemzetközi törvényeket vagy rendeleteket.

0,2 Kiskorúak kizsákmányolása, károsítása, illetve bármilyen módon történő kizsákmányolásának megkísérlése vagy károsítása céljából, nem megfelelő tartalomnak való kitéve vagy más módon.

0,3 Bármely reklám- vagy promóciós anyag továbbítása vagy megküldése, beleértve a „levélszemét”, „lánclevél”, „spam” vagy bármilyen más hasonló felszólítást.

0,4. A Cég, a cég alkalmazottja, egy másik felhasználó vagy bármely más személy vagy szervezet megszemélyesítése vagy megpróbálása megszemélyesíteni.

0.5. Bármely módon, amely sérti mások jogait, vagy bármilyen módon illegális, fenyegető, csaló vagy káros, vagy bármilyen jogellenes, illegális, csalárd vagy káros cél vagy tevékenység kapcsán.

0,6. Bármely más olyan magatartás bevonása, amely korlátozza vagy gátolja a Szolgáltatás igénybevételét, vagy amely meghatározásunk szerint károsíthatja vagy sértheti a Vállalatot vagy a Szolgáltatás használóit, vagy felelősségre vonásnak tesz ki másokat.

Ezenkívül vállalja, hogy nem:

0,1. Használja a Szolgáltatást oly módon, hogy azt bármilyen módon inakíválhatja, letilthatja, megterhelheti, megrongálhatja vagy ronthatja a Szolgáltatást, vagy zavarhatja a Szolgáltatás bármely más fél általi használatát, ideértve a Szolgáltatáson keresztüli valós idejű tevékenységekben való részvételét is.

0,2 Használ bármilyen robotot vagy más automatikus eszközt, folyamatot vagy eszközt a Szolgáltatáshoz való hozzáféréshez bármilyen célra, ideértve a Szolgáltatásban található bármely anyag figyelését vagy másolását is.

0,3 Használ bármilyen kézi eljárást a Szolgáltatásban szereplő anyag figyelésére vagy másolására, vagy bármilyen más jogosulatlan célra előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

0,4. Használ minden olyan eszközt, szoftvert vagy rutinot, amely akadályozza a Szolgáltatás megfelelő működését.

0.5. Juttat be bármilyen vírust, trójai lovat, férget, logikai bombát vagy egyéb kártékony vagy technológiai szempontból káros anyagot.

0,6. Próbál meg jogosulatlanul hozzáférni a Szolgáltatás bármely részéhez, a szolgáltatásba tárolt kiszolgálóhoz, vagy a Szolgáltatáshoz csatlakoztatott bármely kiszolgálóhoz, számítógéphez vagy adatbázishoz.

0.7. Támadja meg a Szolgáltatást szolgáltatásmegtagadási vagy elosztott szolgáltatásmegtagadási támadás révén.

0,8. Tesz meg bármely olyan lépést, amely megsértheti vagy megtévesztheti a vállalati minősítést.

0.9. Próbálja meg bármilyen módon megzavarni a Szolgáltatás megfelelő működését.

5. Elemzés

Szolgáltatásainkat figyelmen kívül hagyhatjuk és elemzhetjük harmadik fél szolgáltatóitól is.

6. Kiskorúak nem használhatják

A szolgáltatás csak a legalább tizennyolc (18) éves személyek számára történő hozzáférésre és használatra szolgál. A Szolgáltatás igénybevételével vagy annak igénybevételével szavatolja és kijelenti, hogy legalább tizennyolc (18) éves vagy, és teljes felhatalmazással, jogokkal és képességekkel rendelkezik a megállapodás megkötésére és a Szerződési feltételek összes feltételének betartására. Ha Ön nincs legaláb tizennyolc (18) éves akkor tilos Ön számára a honlap használata.

7. Felhasználói fiókok

Amikor nálunk felhasználói fiókot hoz létre, garantálja, hogy 18 évesnél idősebb, és az általad számunkra megadott információk pontosak, teljesek és mindenkor aktuálisak. A pontatlan, hiányos vagy elavult információk a fiók azonnali megszűnését eredményezhetik a Szolgáltatásban.

Ön a felelős a fiókod és a jelszó titkosságának megőrzéséért, ideértve, de nem kizárólag, a számítógépéhez és / vagy a fiókjához való hozzáférés korlátozását. Ön beleegyezik, hogy felelősséget vállal minden olyan tevékenységért, amely a fiókja és / vagy jelszava alapján történik, függetlenül attól, hogy a jelszava a Szolgáltatásunkhoz vagy egy harmadik fél által nyújtott szolgáltatáshoz kapcsolódik. A biztonság megsértéséről vagy a fiókjának jogosulatlan felhasználásáról bármikor értesítenie kell minket.

Megfelelő felhatalmazás nélkül felhasználónévként nem használhatja más személy vagy szervezet nevét, vagy amely törvényesen nem áll rendelkezésre, vagy olyan nevet vagy védjegyet, amelyre Önön kívül más személy vagy szervezet bármely joga érvényes. Nem használhat felhasználónévként sértő, vulgáris vagy obszcén nevet.

Fenntartjuk a jogot a szolgáltatás megtagadására, a fiókok megszüntetésére, a tartalom eltávolítására vagy szerkesztésére, vagy a megrendelések visszavonására saját belátásunk szerint.

8. Szellemi tulajdon

A szolgáltatás és annak eredeti tartalma (kivéve a felhasználók által biztosított tartalmat), a szolgáltatások és a funkcionalitás a katonairadiok.hu / militaryradios.org és engedélyesek kizárólagos tulajdonában vannak és maradnak. A szolgáltatást szerzői jog, védjegy és egyéb törvények és külföldi országok védik. Védjegyeinket semmilyen termékkel vagy szolgáltatással nem szabad használni a katonairadiok.hu / militaryradios.org előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

9. Szerzői jogi politika

Tiszteletben tartjuk mások szellemi tulajdonjogait. Politikánk szerint reagálunk minden olyan állításra, amely szerint a Szolgáltatásra közzétett tartalom bármely személy vagy szervezet szerzői jogát vagy egyéb szellemi tulajdonjogait („jogsértés”) sérti.

Ha Ön egy szerzői jog tulajdonosa vagy valamelyik nevében meghatalmazott, és úgy gondolja, hogy a szerzői joggal védett mű másolása oly módon történt, hogy az szerzői jogokat sért, kérjük, kérvényét e-mailben küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a címsorral: „Szerzői jogok megsértése”, és a keresetében az állítólagos jogsértés részletes leírását az alábbiakban részletezve írja le: „A DMCA közleménye és a szerzői jogok megsértésére vonatkozó igények eljárása”

Ön felelősségre vonható a kárért (beleértve a költségeket és az ügyvédi díjakat) a hamis nyilatkozatért vagy rosszhiszemű igényekért, amelyek a Szolgáltatáson vagy / vagy azon keresztül található bármely Tartalom megsértésére az Ön szerzői jogaira vonatkozólag.

10. A DMCA közleménye és a szerzői jogok megsértésére vonatkozó igények eljárása

A Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény (DMCA) értelmében értesítést nyújthat be, ha a szerzői jogi képviselőnknek írásban megadja a következő információkkat (további részletekért lásd a 17 US 512 (c) (3) bekezdést):

0,1. annak a személynek az elektronikus vagy fizikai aláírása, aki felhatalmazással rendelkezik a szerzői jogok érdekeinek tulajdonosa nevében;

0,2 azon szerzői jogi védelem alatt álló mű leírása, amelyet állítólag megsértettek, beleértve annak a helynek az URL-jét (azaz a weboldal címét), ahol a szerzői jog által védett mű létezik, vagy a szerzői joggal védett mű másolatát;

0,3 annak az URL-nek vagy a szolgáltatáson belüli egyéb meghatározott helynek a azonosítása, ahol az állítás szerint jogsértő anyag található;

0,4. az Ön címe, telefonszáma és e-mail címe;

0.5. az Ön nyilatkozata arról, hogy jóhiszeműen hiszi, hogy a vitatott felhasználást a szerzői jogok tulajdonosa, képviselője vagy a törvény nem engedélyezi;

0,6. tévedésbüntetés mellett tett nyilatkozata arról, hogy értesítésében a fenti adatok pontosak és hogy Ön a szerzői jog tulajdonosa vagy meghatalmazott a szerzői jogok tulajdonosa nevében.

Vegye fel a kapcsolatot a mi szerzői jogi képviselőnkkel e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

11. Hibabejelentés és visszajelzés

Ön közvetlenül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy harmadik fél webhelyein és eszközein keresztül elláthat minket információkkal és visszajelzésekkel a hibákkal kapcsolatban, fejlesztési javaslatokkal, ötletekkel, problémákkal, panaszokkal és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban („Visszajelzés”). Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy:

0.1. nem őrizhet meg, szerezhet és nem érvényesíthet semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot vagy más, a Visszajelzéshez fűződő jogot, címet vagy érdekeltséget;

0.2. A társaságnak a Visszajelzés -hez hasonló fejlesztési ötletei lehetnek;

0.3. A visszajelzés nem tartalmaz bizalmas vagy védett információkat Ön -től vagy bármely harmadik féltől; és

0.4. A társaság nem tartozik titoktartási kötelezettség alá a visszajelzés vonatkozásában. Abban az esetben, ha a tulajdonjog átruházása a visszajelzésre az alkalmazandó kötelező törvények miatt nem lehetséges, Ön kizárólagos, átruházható, visszavonhatatlan, díjmentes, al-licencbe adható, korlátlan és örök használati jogot ad a Vállalatnak és annak leányvállalatainak ( beleértve a másolást, módosítást, származékos művek létrehozását, közzétételét, terjesztését és forgalmazását) Visszajelzés bármilyen módon és bármilyen célra való felhasználásra.

12. Linkek más webhelyekhez

Szolgáltatásunk tartalmazhat linkeket harmadik felek webhelyeihez vagy olyan szolgáltatásaihoz, amelyek nem a katonaradiok.hu / militaryradios.org tulajdonában vagy irányítása alatt állnak.

A katonaradiok.hu / militaryradios.org nem gyakorolnak ellenőrzést, és nem vállal felelősséget a harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, az adatvédelmi irányelvekért vagy gyakorlatáért. Nem szavatoljuk ezen egységek / magánszemélyek vagy azok weboldalainak ajánlatát.

Például a vázolt használati feltételeket a PolicyMaker.io használatával hozták létre, egy ingyenes webalkalmazás segítségével, amely kiváló minőségű jogi dokumentumokat generál. A PolicyMaker Általános Szerződési Feltételeinek generátora egy egyszerűen használható ingyenes eszköz, amellyel kiváló szabványos Szolgáltatási feltételek sablont hozhat létre egy weboldal, blog, e-kereskedelmi áruház vagy alkalmazás számára.

ELISMERI ÉS ELFOGADJA, HOGY A VÁLLALAT NEM FELELŐS, KÖZVETLENÜL VAGY KÖZVETETTEN, BÁRMILYEN KÁROKÉRT VAGY VESZTESÉGEKÉRT, AMELYEK A HARMADIK FÉL WEBHELYEIN VAGY AZOKON KERESZTÜL ELÉRHETŐ TARTALOM, ÁRÚ VAGY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉVEL, FELHASZNÁLÁSVAL VAGY ANNAK IGÉNYBEVÉLETEKOR KELETKEZNEK

Erőteljesen javasoljuk, hogy olvassa el az Ön meglátogatott harmadik fél weboldalainak vagy a szolgálataival kapcsolatos szolgáltatási feltételeket és adatvédelmi nyiltkozatait.

13. A jótállás megtagadása

EZEK A SZOLGÁLTATÁSOKKAT A VÁLLALAT „OLYAN AMILYEN” ÉS „AHOGYAN ELÉRHETŐ” ALAPOKON NYÚTJA. A VÁLLALAT NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET, KÖZVETLENÜL VAGY HALLGATÓLAGOSAN A SZOLGÁLTATÁSÁNAK MŰKÖDÉSÉBEN, VAGY AZ ABBAN VALÓ INFORMÁCIÓK, TARTALMAK ÉS ANYAGOK KEZELÉSÉBEN. ÖN KIFEJEZETTEN ELFOGADJA, HOGY A SZOLGÁLTATÁSAINK, AZOK TARTALMÁNAK, VAGY BÁRMILYEN SZOLGÁLTATÁS VAGY AZ ONNAN SZÁRMAZÓ ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA AZ A SAJÁT FELELŐSSÉGE.

SEM A VÁLLALAT, VAGY BÁRKI, A VÁLLALATTAL KAPCSOLATOS SZEMÉLYEK NEM GARANTÁLJÁK  A SZOLGÁLTATÁSOK TELJESSÉGÉT, BIZTONSÁGÁT, MEGFELELŐSÉGÉT, MINŐSÉGÉT, PONTOSSÁGÁT VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGÉT.
A FENTIEK KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL, SEM A VÁLLALAT SEM BÁRKI A VÁLLALATTAL KAPCSOLATBAN NEM GARANTÁLJA, HOGY A SZOLGÁLTATÁS, ANNAK TARTALMA VAGY SZOLGÁLTATÁSON KERESZTÜL SZERZETT JAVAK PONTOSAK, MEGBÍZHATÓAK, HIBA MENTESEK VAGY FOLYAMATOSAK, HOGY A HIBÁKAT KIJAVÍTJÁK, HOGY A SZOLGÁLTATÁS VAGY AZ AZT BIZTOSÍTÓ SZERVEREK VÍRUS VAGY ROSZZINDULATÚ TARTALOM MENTESEK VAGY, HOGY A SZOLGÁLTATÁS VAGY AZ AZON KERESZTÜL BESZERZETT JAVAK MEGFELELNEK AZ ÖN ELVÁRÁSAINAK.

A FENTIEK NEM VONATKOZNAK A HATÁLYOS TÖRVÉNEK ALAPJÁN KI NEM ZÁRHATÓ GARANCIÁKRA.

14. Felmondás

Azonnal, bármilyen okból és korlátozás, előzetes értesítés vagy kötelezettségvállalás nélkül, a saját belátásunk szerint, felmondhatjuk vagy felfüggeszthetjük az Ön fiókját, és akadályozhatjuk a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, ideértve, de nem csak a Feltételek megsértésére korlátozva.

Ha meg akarja szüntetni fiókját, egyszerűen abbahagyhatja a Szolgáltatás használatát.

A Feltételeknek minden olyan rendelkezését, amelyek természeténél fogva fenn kell tartani a felmondást, fenn kell maradnia a megszűnés után is, ideértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási nyilatkozatokat, a kártalanítást és a felelősség korlátozásait.

15. Irányadó törvény

Ezeket a feltételeket a magyar törvényeknek megfelelően kell értelmezni, amely törvények a megállapodásra alkalmazandóak, tekintet nélkül a törvényi rendelkezésekkel való ellentmondásokra.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének végrehajtásának elmulasztása nem tekinthető e jogokról való lemondásnak. Ha a jelen feltételek bármelyik rendelkezését a bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli meg, akkor a jelen feltételek fennmaradó rendelkezései hatályban maradnak. Ezek a Feltételek képezik a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos teljes megállapodást köztünk, és felülírják és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos bármilyen korábbi megállapodásainkat.

16. Szerviz változások

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatásunkat és bármely szolgáltatást vagy anyagot, amelyet a Szolgáltatáson keresztül nyújtunk, visszavonjuk vagy módosítsuk, saját belátásunk szerint, értesítés nélkül. Nem vállalunk felelõsséget, ha a Szolgáltatás bármilyen okból vagy bármelyik része bármikor vagy bármilyen idõtartamra nem érhetõ el. Időről időre korlátozhatjuk a Szolgáltatás bizonyos részeire vagy a teljes Szolgáltatáshoz való hozzáférést a felhasználók számára, ideértve a regisztrált felhasználókat is.

17. A feltételek módosítása

Bármikor módosíthatjuk a feltételeket, ha a módosított feltételeket ezen a weboldalon közzétesszük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen felülvizsgálja ezeket a feltételeket.

A Platform további használata a felülvizsgált feltételek kiküldését követően azt jelenti, hogy elfogadja és elfogadja a változásokat. Elvárjuk Öntől, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, így tisztában van bármilyen változással, mivel ezek kötelezőek az ön számára.

Ha továbbra is hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy használja azt, miután a javítások hatályba léptek, Ön beleegyezik abba, hogy elfogadja és betartja a módosított feltételekkel. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, akkor nem jogosult a Szolgáltatás használatára.

18. A mentesség és a szétválaszthatóság

A Társaság által a Feltételekben meghatározott bármely feltételtől való lemondás nem tekinthető az ilyen rendelkezésekról vagy feltételről való további vagy folyamatos lemondásnak, vagy bármilyen más rendelkezés vagy feltétel lemondásának, és a Társaságnak a feltételek vagy a rendelkezések érvényesítésének elmulasztása esetén nem jelenthetnek ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.

Ha a Feltételek bármelyik rendelkezését az illetékes joghatósággal rendelkező törvényszék vagy más bíróság érvénytelennek, jogellenesnek vagy bármilyen okból végrehajthatatlannak tartja, akkor ezt a rendelkezést meg kell szüntetni, vagy minimálisra kell korlátozni, oly módon, hogy a Feltételek fennmaradó rendelkezései teljes mértékben érvényben maradjanak.

19. Nyugtázás

A SZOLGÁLTATÁS VAGY BÁRMILYEN ÁLTALUNK BIZTOSÍTOTT SZOLGÁLTATÁST HASZNÁLATÁVAL ÖN ELISMERI, HOGY ELOLVASTA A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEKET, ELFOGADJA ÉS BETARTJA ŐKET.

20. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, küldje el visszajelzését, észrevételeit és technikai támogatási kérelmeit e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Ezt a Felhasználási Szabályzatot a PolicyMaker.io honlap készítette a  katonairadiok.hu / militaryradios.org számára, 2020-08-27 -én.